Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Děkuji všem za komentáře které pozorně čtu. Vyjádřím se souhrnně v následujícím blogu.

Dobrý večer

1 0
možnosti
AT

Za mě: vyjadřovat se nemusíte, já už to číst nebudu.

1 0
možnosti
Foto

I76v95a48n 35M62a11r10e24k

13. 12. 2018 19:17

Karma p.Sedláčku. R^ Na Slovensku je to úplná samozřejmost, a nikdo tam s tím problém nemá. Účtenku tam dostanete i když si koupíte nějaký deník v trafice .

2 4
možnosti

K38a35m53i15l 24Š95a91n91c84a

13. 12. 2018 18:11

EET s nejvetsi pravdepodobnosti nevydela ani na vlastni provoz, i kdyby byla pravda tech 5 miliard co tvrdi MF, porad se jedna jenom o 1% inkasa DPH. Druhym duvodem pro zavedeni EET bylo narovnani podnikatelskeho prostredi. K tomu taky nedoslo, ti co plati dane poctive, maji praci navic. Zatimco ti co podvadeli, to delaji vesele dal.

Pokud chce stat efektivne vybirat dane, musi zacit u korporaci a ne buzerovat male podnikatele, ti statu pomahaji tim, ze na nem nejsou zavisli a mnohdy vytvareji pracovni mista pro dalsi lidi.

Pokud Vas tak trapi neplaceni dani, zkuste se zamyslet proc je Agrofert podle trzeb na tretim miste v CR, ale zebricku vyse dane z prijmu neni ani v prvni padesatce.

27 2
možnosti
VM

Prosím, nechtějte tuto úvahu od voličů ANO a příznivců EET. Je to skutečně ne nad jejich síly, ale nad jejich možnosti ;-D

0 1
možnosti
PV

No vidíte. Já si naopak účtenku (s výjimkou věcí u kterých předpokládám možnost reklamace) neberu nikdy, neboť tímto státem celou duší pohrdám.

8 5
možnosti
PK

Já tuto zem miluji a chápu, když je to u někoho jinak, ale máte svobodu a můžete kdykoliv odejít a žít spokojeně ....

5 1
možnosti
OS

Jste přesně ten, kdo naletěl hezkým a "přesvědčivým" slovům největšího lháře STbáka Babiše. Přeji vám hezké dny s pocitem, že jste správný "socialistický" spravedlivý občan.

15 4
možnosti
ZD

Máte to nějak pomotané.

2 3
možnosti
VV

Cim to asi je, ze staci prekrocit sumavske ci krusnohorske hvozdy a automaticky, i kdyz si koupite jen rohlik za 35 €C dostanete na nej uctenku?

3 1
možnosti
AT

Vycházíte ve svých závěrech z několika zcela mylných předpokladů:

- že bez EET se daně nevybíraly, nebo se jich vybralo podstatně méně

- že stát neměl dříve nástroje na kontrolu výběru daní

- že výběr daní od zavedení EET vzrostl více, než by odpovídalo růstu ekonomiky

- že nevydaná účtenka znamená automaticky nepřiznaný příjem

- že člověk, který nesouhlasí s EET podporuje automaticky daňové podvody

17 2
možnosti
ZD

K diskusi je jedině třetí bod vašeho výčtu. Ostatní jsou, mírně řečeno, neuvážená tvrzení z vaší hlavy. Nikdo jiný - alespoň doufám - z podobných závěrů v diskusi nevychází.

2 1
možnosti
Foto

Víte pane Sedláčku, z vašeho blogu vyplývá, že automaticky považujete všechny podnikatele za podvodníky. Což je urážlivé. Stáváte se tak, možná i nevědomky nástrojem této vlády a speciálně Babiše, v boji proti vlastním občanům. Vláda totiž má mít a používat vlastní nástroje pro vymáhání zákonů a netahat do toho obyvatelstvo. A jakési loterie, to je jen novodobá pavlač, domovní důvěrníci a udavači jako z dob vlády zločinné komunistické strany.

14 4
možnosti
PK

...loterie není rozhodně výmysl komunistů,,,

2 0
možnosti
SS

To se ti povedlo Andreji! R^

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti
MC

Pane Sedláčku „Velká protikorupční revoluce roku 2013“ u nás výrazně oslabila politické strany, zlikvidovala ODS, ještě více, než tomu bylo v minulosti, vyprázdnila ČSSD, propojila nejen byznys s politikou, ale i byznys s médii, strašlivě posílila soudcokracii. Ve své podstatě došlo ke změně nejen politického, ale i celého společenského systému. Polistopadová doba tím skončila.

Příčiny toho všeho jsou ideové – nedůvěra a nechuť ke svobodě a kapitalismu – i zájmové. Korporativismus a oligarchizaci vždy chtěly mocné kapitálové skupiny. Čili ideově zleva, zájmově z byznysu.

Až tu bude plně totalitní korporátní Babišův stát s pohrobky demokracie minulých let a budu se opět obávat, aby mi agenti nenahlásili, že jsem si někde nevyžádal účtenku a nešel za to do chládku, asi mi nic jiného nezbyde než ji vyžadovat. Většinová část obyvatelstva svobodu člověku bere, ale stát (násilí) podporuje. To není žádná demokratická společnost, která se jí sice ohání a říká, že i menšiny mají právo na volbu, ale zodpovědné menšině tu svobodu násilím bere.

Pane Sedláčku, ať už vědomě či nevědomě:-) jste prostým služebníkem ďábla.

11 2
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4401x
kamínky do mozaiky

E-mail : sedlacek.vseruby@seznam.cz

Seznam rubrik